Welkom op mijn site. Mijn naam is Lisette Faasen. Al meer dan 8 jaar ben ik schoonheidsspecialiste. Vakkundigheid, gedrevenheid en perfectionisme zijn kenmerken die mijn persoonlijkheid typeren. Omdat iedere huid anders is en andere behoefte nodig heeft, bied ik op maat gemaakte behandelingen aan. Ik werk uitsluitend met de hoogwaardige producten van Dr. Spiller. Geniet, ontspan en kom tot rust. Vergeet voor even de wereld om u heen.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in IPL ontharing. Tegenwoordig willen zowel mannen als vrouwen een verzorgd uiterlijk zonder haargroei op ongewenste plekken. Ondanks dat het vrijwel pijnloos is, leg ik u graag uitgebreid uit wat er precies gebeurd. Ook schat ik in op basis van mijn jarenlange ervaring wat het aantal behandelingen zal zijn om de gewenste zone(s) haarvrij te maken. Immers uiteindelijk telt het eindresultaat; altijd mooi glad en zonder ontsierende haargroei!

U bent van harte welkom in mijn salon Body & Beauty Care! Bel voor een afspraak 077-4720145 of mail naar lisette.faasen@ziggo.nl.